• Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke producten
  • 240 jaar ervaring
  • Unieke en authentieke recepten
  • Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke producten
  • 240 jaar ervaring
  • Unieke en authentieke recepten

Drogisterij de Salamander werkt samen met een aantal bekende therapeuten in Delft en omstreken. Hun expertise en onze ervaring op het gebied van voedingssupplementen en natuurlijke geneesmiddelen versterken elkaar.

Als uw therapeut bepaalde middelen adviseert kunt u die bij ons met 10% korting bestellen. Meestal direct leverbaar en soms met een dag levertijd.

Twijfelt u waar u het beste naar toe kunt gaan? Neem dan contact met ons op via 015-2123777 of via de mail: info@salamanderdelft.com


Jeanette Willighagen

Mesobalans - Balans in je lijf en je leven

Mesologie vormt een brug tussen reguliere geneeskunde en traditionele geneeswijzen en maakt gebruik van verschillende disciplines: ayureda, traditionele Chinese geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde (vitaminen en mineralen), fytotherapie (kruiden) en voedingsgeneeskunde. Een systeem in balans met zichzelf, zijn voeding, zijn levensstijl en psyche kan zich aanpassen aan invloeden uit zijn omgeving. Iemand is dan in evenwicht en zit letterlijk en figuurlijk goed in zijn vel. Mesologie is geschikt voor mensen met chronische klachten die ondanks reguliere behandeling maar niet verbeteren of overgaan. Denk hierbij aan: spijsverteringsproblemen, luchtwegklachten, huidproblemen en allerlei 'vage' klachten waarvoor u niet weet bij wie u moet zijn.

Een mesologisch consult duurt bij mij ongeveer anderhalf uur. Dit geldt zeker voor het eerste consult waarin we uitgebreid de tijd nemen om uw voorgeschiedenis, klachten, leven en voedingspatroon te bespreken. U krijgt een uitgebreid verslag en behandelplan in de vorm van een voedings- en leefstijladvies, eventueel aangevuld met een recept voor supplementen of kruiden. Na een maand of twee herhalen we het onderzoek en kijken we welke vooruitgang er is geboekt en of de behandeling moet worden bijgestuurd.

Nieuwsgierig naar mesologie en wat Mesobalans voor zou kunnen betekenen?

Kijk dan eens op mijn website: http://mesobalans.nl of neem contact met mij op via mail of WhatsApp: jeanette@mesobalans.nl en

06-30576562.

Wie weet tot ziens,

Jeanette Willighagen


De Heldere Maan

Ik ben Katinka Hagenaar, verpleegkundige, gespecialiseerd in auto immuunziekten, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, met een roeping om iemand verder te helpen in zijn gezondheid als alle andere opties tekortschieten.

In 2018 heb ik het zelfzorgboek Project Mij uitgebracht. Want ook voor mensen die wegens ziekte kwetsbaar zijn en buiten de samenleving geplaatst lijken hebben het recht om weer gezond te worden!

Kennisoverdracht, kundig handelen en educatie zijn mijn kernwaarden en de basis van effectieve zorgverlening. Niemand is een nummer. Niemand is een statistiek. Aangevuld met wetenschappelijk aangetoonde inzichten en interventies zijn sleutelwoorden in mijn behandelingen. Met 20 jaar ervaring in het reguliere werkveld heb ik in 2015 mijn eigen particuliere praktijk geopend. Ik hoop jou ook te ontmoeten in mijn praktijk. Geen zweverig gedoe, wel aanpakken.

https://www.dehelderemaan.nl