• Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke producten
  • 240 jaar ervaring
  • Unieke en authentieke recepten
  • Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke producten
  • 240 jaar ervaring
  • Unieke en authentieke recepten

DROGISTERIJ DE SALAMANDER: SPECIALITEITEN VAN TOEN EN NU

Een greep uit ons assortiment

Hier ziet u enkele voorbeelden uit ons assortiment. Zoekt u iets bijzonders of wilt u advies? Klik dan op het plusje naast 'Advies en Bestellingen' en vul het formulier in.

Voor ons volledige assortiement en alle Supplementen, Vitamines, Fytotherapie producten, het Homeopatisch assortiment, uitgebreid bad en douche assortiment en nog veel meer, kijkt u op:

Naast alle authentieke producten hebben wij een groot assortiment aan (Edel)stenen. Deze prachtige collecties zijn een lust voor het oog en door sommigen wordt er zelfs een bepaalde werking aan toe geschreven.

Wilt u meer informatie over stenen? Denkt u dan aan het boek van Michael Gienger, te vinden onder de categorie ' Salamander Specials'.


Kruiden

De Salamander verkoopt ruim 100 soorten losse kruiden, zowel geneeskrachtige kruiden als kruiden voor in de keuken. Ook ongewone kruiden kunnen wij voor u bestellen.

Keukenprinsen en -prinsessen vinden bij ons onder andere rijsmiddelen voor verschillende baksels, ingrediënten voor bruidstaarten, bonbons, specerijenmengsels voor speculaas, aromatische koekjes en cakes, en voedingskleurstoffen!

Homeopathie en voedingssupplementen

De Salamander heeft veel ervaring met de verkoop van homeopathische middelen en (orthomoleculaire) voedingssupplementen. Wij hebben een groot assortiment en de bijbehorende kennis. Wij voeren onder andere de merken VSM, Bloem en Orthica. Wat wij niet in huis hebben kunnen wij voor u bestellen.

Schoonmaken en onderhouden

Lastige vlekken op kleding, tapijt, canvas, hout of steen? De Salamander weet raad! Wij helpen u ook het juiste product te vinden om uw stenen/marmeren/houten vloer te reinigen, onderhouden en beschermen.


Huidverzorging

Wij zijn gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor de gevoelige of probleemhuid. Merken die wij verkopen zijn o.a. Zarqa, Decubal en Eucerin. Deze zijn zeer geschikt voor de verzorging van de probleemhuid en zijn zelf geen belasting, omdat ze ongeparfumeerd zijn en geen conserveermiddelen bevatten. Kom langs voor persoonlijk advies en kennismaking via testers of proefjes. Daarnaast hebben wij een breed assortiment etherische oliën en speciale huidoliën voor huidverzorging, massage en aromatherapie. U kunt via ons bestellen.

Schaartjes, tangetjes en vijltjes uit Solingen

De producten van Nippes zijn onovertroffen. Huidschaartjes, neushaarschaartjes, babyschaartjes, vijlen, eeltraspen, pincetten om te epileren en splinters te verwijderen, tangetjes in alle maten: het manicure- en pedicureassortiment van Nippes is enorm groot. Wij hebben de ruimste keus.

Chemicaliën

Wij hebben een groot assortiment chemicaliën. De toepassingen ervan zijn eindeloos. Ze worden onder meer gebruikt voor het brandvertragend impregneren van materialen, in de doka en voor allerlei toepassingen in huis, tuin en keuken. Aluin bijvoorbeeld kunt u gebruiken om ingemaakte augurken knapperig te houden of de hortensia blauw te maken


Kunst en restauratie

Kunstenaars en (meubel)restaurateurs die graag werken met authentieke verfstoffen en materialen vinden bij ons een breed assortiment pigmenten, lijmen en vernissen van specialist Verfmolen de Kat uit Zaandam.

Antieke meubels zijn gevoelig voor houtworm. Wij helpen u met deskundig advies en de juiste producten

Klassieke Dompelkaarsen

Bij De Salamander vindt u de klassieke, gedompelde Kloosterkaarsen, van klein tot enorm groot. Verder hebben we Gouda kaarsen en natuurlijk kerstboom kaarsjes.

Thee

Thee is een eeuwenoud handelswaar, een rustgever, een opkikker, in alle vormen en smaken te krijgen. Van zakjes tot losse bladeren, verkrijgbaar vanuit Zuid Afrika tot Japan. Wij hebben een groot assortiment melanges, zwarte, groene en authentieke thee.